Implementeren

Hybride werken

Welzijnsprogramma : Healthy Hybrid Habits

Met dit programma kunnen uw collega's gezonde gewoonten creëren en zowel thuis als op kantoor een routine vinden. Zo verloopt de overgang naar hybride werken (virtueel en op kantoor) optimaal en duurzaam.

 • Alle dimensies van hybride werken komen aan bod in 5 workshops
 • Online of fysiek, afhankelijk van uw voorkeur
 • Uw medewerkers voelen zich ondersteund en ze krijgen begeleiding bij de overgang naar deze nieuwe werkwijze
 • Ze ontwikkelen nieuwe vaardigheden rond de verschillende facetten van hybride werken: authenticiteit, concentratie, productiviteit, enz.
 • Het team van AG Health Partner zorgt voor alles (activatie, implementatie, communicatie, …)

 

Screenings & e-learnings

Screenings & e-learnings

Onze screenings zijn wetenschappelijk onderbouwd. Deze zelftests omvatten een korte reeks vragen waarmee uw medewerkers hun eigen welzijn in kaart kunnen brengen.

 • welzijnsprogramma's
 • individuele psychologische ondersteuning
 • Geanonimiseerde rapporten beschikbaar voor de onderneming
 • Mogelijkheid om deze screenings op regelmatige basis te pushen
 • Werknemers krijgen op basis hiervan een persoonlijk traject met relevante modules gebaseerd op hun persoonlijk resultaat

 

Webinars

Webinars

Medewerkers online trainingen en leeropportuniteiten aanbieden is een must. Wij staan in voor de tool, de hosting en de content. Zo maken we het u gemakkelijker.

 • Diverse topics beschikbaar: connectie, focus, mentale veerkracht, thuiswerken, gezonde eetgewoonten, beweging, …
 • Presentaties gebeuren steeds door erkende Belgische experten ( NL, FR & ENG)
 • De sessies vinden live plaats, maar de recordings zijn achteraf beschikbaar
 • Interactie gegarandeerd dankzij geïntegreerde polls, de chat en Q&A functionaliteit
 • Trajecten beschikbaar zowel voor medewerkers als voor people managers
 • Trajecten op maat van uw onderneming - optimaal aangepast aan uw behoeften - kunnen ook aangeboden worden

Ontdek onze meest populaire webinars.

 

Welzijnsprogramma: A Mental Start To Run

Het programma 'A Mental Start To Run' gaat over mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling via wetenschappelijk bewezen mindfulness-technieken.
 
Dankzij deze training kunnen uw medewerkers ontspannen en hun geest tot rust laten komen. Zo ontdekken ze hoe hun gedachten en emoties precies werken en leren ze beter omgaan met dagelijkse challenges en stress.

 

Welzijnsprogramma: Get Energised!

Het programma 'Get Energised' richt zich op het fysieke welzijn.
 
Uw medewerkers leren hoe ze evenwichtige gewoontes kunnen creëren en vooral in stand houden. Naast voldoende lichaamsbeweging omvat fysieke gezondheid ook gezonde voeding en een kwalitatieve nachtrust. Een coach analyseert de lichaamssamenstelling en de algemene fysieke conditie van elke medewerker. Zo kan die ondersteuning op maat bieden zodat de medewerkers hun persoonlijke doelen kunnen behalen. Groepschallenges zorgen ervoor dat iedereen gedurende het hele programma gemotiveerd blijft. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

Elke sessie is zo samengesteld dat ze voor iedereen toegankelijk is.

 

Welzijnsprogramma: Master Your Brain

Het programma 'Master Your Brain' helpt medewerkers omgaan met stressvolle momenten en ze te gebruiken om persoonlijke groei te realiseren.
 
Uw medewerkers leren alles over hoe hun brein werkt en hoe ze het onder controle krijgen. Verder komen ze ook meer te weten over stress in het algemeen. En op welke manier ze er best mee omgaan, zowel professioneel als privé. Resultaat? Meer veerkracht, meer energie en 10 keer meer welzijn!

 

Welzijnsprogramma: Time To Walk Your Talk

Het programma 'Time To Walk Your Talk' pakt het sociale welzijn aan, door te focussen op geweldloze en verbindende communicatie.
 
Dankzij verbindende communicatietechnieken bouwen uw medewerkers een duurzame relatie op met hun collega's, managers en klanten. Dit draagt bij aan hun algemene welzijn. In enkele maanden tijd raken ze vertrouwd met begrippen als objectief observeren, empathisch luisteren, uitspreken van dankbaarheid en nog veel meer.

 

Welzijnsprogramma: Me To the Next Level

In het programma 'Me To the Next Level' leren uw medewerkers zichzelf op een dieper niveau kennen.

Door te werken aan hun zelfvertrouwen en te ontdekken wat hen energie geeft, worden uw medewerkers aangemoedigd om het heft in eigen handen te nemen en hun job zo aan te passen dat hij nog beter aansluit bij hun talenten en waarden.

 

Hulp nodig om die initiatieven naar werknemers te communiceren?

Onze partners