U bent HR Directeur

In de organisatie bent u degene die de visie op welzijn definieert. Op basis van de vastgelegde strategische assen stelt u een actieplan op. Eenmaal de initiatieven van start zijn gegaan, slaat u samen met uw team de brug tussen interne feedback en beslissingen op topniveau.

HR Director

Klinken onderstaande uitdagingen u bekend in de oren?

Implement

Omvattende strategie en implementatie

Werknemerswelzijn onder een strategische paraplu plaatsen? Dat hoeft geen gedoe te zijn. Uw Wellbeing Manager staat voor u klaar!

magnet

Talent aantrekken en behouden

Hoe positioneert u uw organisatie als aantrekkelijke werkgever op de arbeidsmarkt? Voor zowel rekrutering als retentie? Het antwoord zit deels in uw welzijnsbeleid.

report

ROI in kaart brengen

Hoe weet u of uw welzijnsbeleid effect heeft? Dankzij onze dashboards en rapportering, natuurlijk. Samen brengen we de resultaten haarfijn in kaart.

admin

Communicatie en administratie opvolgen

Bij een welzijnsbeleid komt flink wat communicatie en administratie kijken. Gelukkig nemen we dat graag van u over, zodat u zich kunt focussen op wat telt!

holistisch

Ownership toekennen

Soms wordt de verantwoordelijkheid van werknemerswelzijn verkeerdelijk volledig gelegd bij de werkgever. Wij maken werk van ownership, en tonen aan hoe wellbeing een gedeelte taak is.

Handshake

Keuze van dienstverlener

Zelfbenoemde experts in bepaalde dimensies van welzijn op het werk, daar zijn er genoeg van. Wij besparen u tijd en energie door enkel met zorgvuldig geselecteerde deskundigen te werken.

Ontdek hoe u Wellbeing as a Service kunt benutten in uw organisatie