Onze belofte

Wij helpen organisaties om een actieve en versterkende rol te spelen in het welzijn van hun werknemers en andere stakeholders. Met een langetermijnimpact op het werk- én privéleven als resultaat.

Nos expertises dans le domaine du bien-être en entreprise

Health Partner in 1 minuut

Onze kernwaarden

holistisch

Holistisch van a tot z

We verzorgen uw welzijnstraject van visie tot implementatie en communicatie. Daarvoor werken we samen met erkende experts in mentaal, fysiek en sociaal welzijn.

visual modelling

Wetenschappelijk onderbouwd

Zorg dragen voor uw medewerkers is een complex thema. Net daarom investeren we voortdurend in wetenschappelijk onderzoek. Zo kunnen we werknemerswelzijn en -betrokkenheid écht bevorderen.

Light

Phygital

De juiste balans vinden tussen fysieke en digitale oplossingen is waar Wellbeing as a Service (WaaS) helemaal om draait. Zo geven we een nieuwe dimensie aan de employee experience van morgen.

Ontdek hoe WaaS het antwoord is op al uw vragen rond werknemerswelzijn

KMO-portefeuille werkbaarheidscheques

Geniet van WaaS dankzij werkbaarheidscheques

Met werkbaarheidscheques krijgt u financiële steun om knelpunten rond werkbaar werk in kaart te brengen. Zo financiert Vlaanderen tot 60% van uw project, met een maximum van € 10.000. Een belangrijke voorwaarde is dat de prestaties worden uitgevoerd door geregistreerde, erkende dienstverleners zoals Health Partner!