Pioneering Wellbeing as a Service

Uw totaaloplossing voor werknemerswelzijn

Wij verzorgen het welzijn in uw organisatie van a tot z. Dat betekent het menselijke, de digitale én analytische factor. En dat terwijl u uw medewerkers naar een hoger niveau tilt. 

Wellbeing as a Service NL

Zij genieten al de voordelen van WaaS

Bekaert logo
Biocartis
BNP Paribas Leasing
H. Essers
Levi's
Panasonic
Sony
Tiense Suiker
Toyota
Worley
Molymet
Sun Chemical
Aalst logo
Milcobel logo
GSK logo

Uw wellbeing traject

Audit & strategie

Analyse van de welzijnsnoden van uw medewerkers

Implement

Implementatie & adoptie

Uitrol met het oog op maximale betrokkenheid

Plan
Why invest

Programma's voor duurzame verandering

Healthy Hybrid Habits for Leaders

High Energy Habits for Leaders

Dit programma helpt de leidinggevenden in uw organisatie 24 weken lang met het opbouwen van duurzame energiegewoonten. Vanuit een holistisch perspectief krijgen deelnemers verschillende opdrachten en gamification elementen voorgeschoteld. Vergeet niet: een hoog energieniveau is dé voorwaarde voor sterke prestaties, een positieve teamgeest en een hoge motivatie. Een win voor u én uw team, dus!

Globetrotter Challenge - globe

Globetrotter Challenge

Met dit programma laat u uw medewerkers bewegen én waardevolle connecties leggen met elkaar. Zo maken ze een fictieve wereldreis door hun dagelijkse fysieke activiteiten om te zetten naar virtuele routes. Team work makes the dream work.

Gezonde levensstijl opbouwen

Boost My Lifestyle

Met dit programma creëren uw medewerkers zes weken lang nieuwe gewoontes om de meest fitte versie van zichzelf te worden! Boost My Lifestyle is een volledig digitaal programma, zodat deelnemers kunnen volgen wanneer ze maar wensen. Ideaal voor uw medewerkers die vaker willen bewegen. Helemaal op maat van hun niveau en noden, natuurlijk! 

Hybride werken

Healthy Hybrid Habits

Dit programma beantwoordt de vele vragen die voortkomen uit het hybride werken. Uw collega’s leren gezonde gewoontes te creëren én een nieuwe routine te vinden - thuis en op kantoor. Zo verloopt de overgang naar de New Way of Working op een vlotte en duurzame manier.

Welzijnsprogramma - mindfulness technieken

A Mental Start To Run

Dit programma stimuleert mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling via wetenschappelijk bewezen mindfulness technieken. Dankzij deze training kunnen uw medewerkers beter omgaan met dagelijkse uitdagingen en stress.

Welzijnsprogramma - Get energised

Get Energised!

Dit programma richt zich op het verbeteren van het fysieke welzijn. Uw medewerkers leren hoe ze evenwichtige gewoontes kunnen creëren en vooral in stand houden. Naast voldoende lichaamsbeweging omvat fysieke gezondheid ook gezonde voeding en een kwalitatieve nachtrust.

Welzijnsprogramma - verbindende communicatie

Time To Walk Your Talk

Dit programma pakt het sociaal welzijn aan door te focussen op geweldloze en verbindende communicatie. Dankzij verbindende communicatietechnieken bouwen uw medewerkers een duurzame relatie op met hun collega's, managers en klanten.

nos expertises en bien-être au travail

Employee Assistance Programme

Via het EAP bieden we mensgerichte, individuele coaching aan. U vergelijkt dit het best met een persoonlijke hulplijn. Zo kunnen uw medewerkers terecht bij een gekwalificeerde expert voor individueel advies. De focus ligt daarbij op een gezonde geest in een gezond lichaam met een bloeiende job.

U vindt ons ook terug in de pers

Trends Tendances
L'Echo
People Sphere
De Tijd
Zigzag HR

Benieuwd hoe WaaS uw organisatie versterkt?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

maar we hebben gemerkt dat u de laatste inzichten over hoe u uw medewerkers gelukkig en gezond kan houden op het werk misschien niet meekrijgt. Bekijk eens onze nieuwsbrief!

KMO-portefeuille werkbaarheidscheques

Geniet van WaaS dankzij werkbaarheidscheques

Met werkbaarheidscheques krijgt u financiële steun om knelpunten rond werkbaar werk in kaart te brengen. Zo financiert Vlaanderen tot 60% van uw project, met een maximum van € 10.000. Een belangrijke voorwaarde is dat de prestaties worden uitgevoerd door geregistreerde, erkende dienstverleners zoals Health Partner!