Focusgroepen

Welke prioriteiten stellen uw medewerkers op vlak van welzijn voorop? Wat vinden zij van de huidige initiatieven? Focusgroepen zijn kwalitatieve groepsinterviews met een representatieve selectie van uw medewerkers. Zo brengen we hun behoeften in kaart. Beschouw het als de basis voor pragmatische voorstellen.

Wist u dat deze benadering bovendien een aanvulling kan zijn op kwantitatief onderzoek zoals My WellRi? Zo kan uw Wellbeing Manager enkele resultaten in de diepte verduidelijken.

Focus groups
Travailleurs génération Y et millenials

Betrokkenheid

U maakt duidelijk dat u rekening houdt met de noden van uw medewerkers. Doordat ze zich betrokken voelen, helpen zij graag mee.

neutrale partij

Neutrale partij

  • Als externe partij capteert Health Partner de verwachtingen van uw medewerkers op een objectieve manier. Er is ruimte om de huidige situatie te bekijken, maar er wordt vooral naar oplossingen gezocht om het welzijn op korte termijn te verhogen.
  • Uw medewerkers voelen zich meer op hun gemak om hun opinie te delen.
Rapport

Rapportering

Op het einde stellen we de geanonimiseerde resultaten voor aan het management in een overzichtelijk rapport. We helpen ook bij de eventuele terugkoppeling van de resultaten naar de medewerkers.

Ontdek wat Focusgroepen voor u kunnen betekenen

KMO-portefeuille werkbaarheidscheques

Peil naar de noden van uw medewerkers met de werkbaarheidscheques

Met werkbaarheidscheques krijgt u financiële steun om knelpunten rond werkbaar werk in kaart te brengen. Zo financiert Vlaanderen tot 60% van uw project, met een maximum van € 10.000. Een belangrijke

voorwaarde is dat de prestaties worden uitgevoerd door geregistreerde, erkende dienstverleners zoals Health Partner!