Volledige ontzorging

Uw wellbeing Manager blijft aan uw zijde

Uw persoonlijke Wellbeing Manager is de kern van Wellbeing as a Service (WaaS). Hij of zij is de partner aan uw zijde die helpt met het vormgeven van uw visie op welzijn. En deze vervolgens verbindt met een actieplan én een succesvolle implementatie.

Wellbeing Manager with HR Director

Een video zegt meer dan duizend woorden

Waarom een Wellbeing Manager?

De lijm tussen een solide strategie en tastbare resultaten
Wellbeing Manager

Eén aanspreekpunt

U geniet meteen de voordelen van ons hoogwaardig netwerk van Belgische topexperts. Dankzij onze samenwerking met gescreende én erkende partners past uw Wellbeing Manager een multidisciplinaire aanpak toe voor welzijn op het werk. Dat vertaalt zich naar een wetenschappelijke en holistische benadering. 100% op maat van uw behoeften.

Blog sur le bien-être en entreprise

100% focus op uw medewerkers

Een welzijnsbeleid behelst meer dan losse initiatieven. Terwijl u zich focust op uw medewerkers, neemt uw Wellbeing Manager de organisatie en administratie op zich. Van strategie tot implementatie en betrokkenheid van iedereen in de organisatie: uw Wellbeing Manager begeleidt u van a tot z. Dat betekent workshops plannen, maar ook enquêtes organiseren en de ROI in kaart brengen. 

Expertise in wellbeing at work

Bewezen expertise in welzijn op het werk

Health Partner blikt terug op jarenlange ervaring in wellbeing op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Dankzij uw Wellbeing Manager profiteert u meteen van best practices in verschillende sectoren. Zo zorgt deze partner voor een maximale adoptie van tool zoals My Health Partner. Dat krijgt u zwart op wit te zien aan de hand van analyses en rapporteringen. 

Vraag een gesprek met een van onze Wellbeing Managers

Zij genieten al de voordelen van WaaS

Bekaert logo
Biocartis
BNP Paribas Leasing
H. Essers
Levi's
Panasonic
Sony
Tiense Suiker
Toyota
Worley
Sun Chemical
Molymet
Aalst logo
Milcobel logo
GSK logo