U werkt op topmanagement niveau

U geeft de visie op de organisatiecultuur mee vorm. Een waarin uw medewerkers tevreden blijven en hun potentieel ten volle kunnen ontplooien. Omdat u weet dat zij uw grootste troef zijn.

Webinar sur la résilience pour CEO et chefs d'entreprises: guider son organisation durant le COVID-19

Klinken onderstaande uitdagingen u bekend in de oren?

Plan

Welzijn koppelen aan prestaties

Hoe zorgt u ervoor dat werknemerstevredenheid een hefboom is voor productiviteit en het benutten van potentieel? Wij maken de verbinding tussen welzijn en prestaties.

magnet

Een aantrekkelijke werkgever zijn

Hoe zorgt u ervoor dat u een aantrekkelijke werkgever bent voor nieuw en bestaand talent? Met My Health Partner geeft u een nieuwe dimensie aan uw employer branding inspanningen!

Human culture

Een mensgerichte cultuur uitdragen

Hoe profileert u uw organisatie als menselijk bedrijf? U hebt een visie nodig als basis voor het uitdragen van een mensgerichte cultuur.

report

ROI in kaart brengen

Hoe weet u of uw welzijnsbeleid effect heeft? Dankzij onze dashboards en rapportering, natuurlijk. Samen brengen we de resultaten haarfijn in kaart.

My Health Partner icon

Een centrale oplossing voor welzijn op het werk

Consistentie is cruciaal. Wij zorgen mee voor de rode draad langs alle hiërarchische lijnen. Zodat uw welzijnsbeleid écht zijn vruchten afwerpt.

Battery

De kosten van absenteïsme

Voor een bedrijf van 100 voltijdse equivalenten met een gemiddeld jaarsalaris van 50.000€, bedragen de kosten van verzuim - rekening houdend met indirect productiviteitsverlies - meer dan 689.000€ per jaar.*

*onder de aanname van het huidige globale gemiddelde van 7% ziekteverzuim.

Ontdek hoe u Wellbeing as a Service kunt benutten in uw organisatie