My Health Partner

Uw centrale oplossing voor werknemerswelzijn

In dit online tijdperk berust Wellbeing as a Service (WaaS) op de perfecte synergie tussen mens en digitaal. Als plug & play oplossing voor welzijn op het werk is My Health Partner 24/7 toegankelijk voor uw medewerkers.

Wellbeing at work on your smartphone

Een video zegt meer dan duizend woorden

Waarom My Health Partner?

Een revolutie voor welzijn op het werk
Digitaal welzijnsplatform

Uw one stop shop

Via de digitale oplossing My Health Partner kunt u uw werknemers informeren en motiveren rond welzijn op het werk. Met e-learnings, online workshops, video’s, zelftesten en gamification behandelt My Health Partner fysiek, mentaal en sociaal welzijn. Werken op afstand, mentale weerbaarheid, slaap en verbindende communicatie zijn slechts een greep uit de thema's die aan bod komen. En dat op één vaste plek, toegankelijk via desktop en smartphone!

online and offline communicatie ondersteuning

Volgens het bewezen stepped care principe

My Health Partner past de principes van stepped care toe. Iedere medewerker krijgt dus de juiste begeleiding op maat. Via onze zelftesten kunnen uw medewerkers hun risico's in kaart brengen. Want niet iedereen heeft per se groepssessies of webinars nodig: persoonlijke begeleiding is soms cruciaal. Resultaat van deze methode? Welzijn wordt aangepakt in functie van actuele en individuele noden. En dat maakt uw welzijnsbeleid zoveel kostenefficiënter.

Online & offline communication

Dynamische combinatie van online en offline

Initiatieven opzetten zonder ze te communiceren naar uw collega's? Dat heeft weinig zin. My Health Partner ontzorgt u van het communicatieve luik. Met online en offline activatiecampagnes maken we van uw welzijnsbeleid een dynamisch proces. En net dat zorgt voor een blijvende betrokkenheid van uw medewerkers.

Employer branding

Sterke employer branding

Op My Health Partner krijgt u een bedrijfspagina met een look & feel dat aansluit bij uw eigen branding. U kunt er uw welzijnsvisie en initiatieven in de kijker zetten! Zo toont u dat uw beleid verder reikt dan losse acties. In één beweging maakt u ook reclame voor interne en externe welzijnsambassadeurs (HR managers, vertrouwenspersonen, preventieadviseur, …).

My Health Partner is een ISO 27001 gecertificeerde oplossing: dit betekent dat er heel zorgvuldig en volgens de GDPR-richtlijnen wordt omgegaan met uw gegevens (en die van uw medewerkers).

Ontdek wat My Health Partner voor u kan betekenen