Diepgaande rapportering

De sleutel tot het succes van Wellbeing as a Service (WaaS)? Dat is meten, evalueren en bijsturen. Op basis van data over betrokkenheid, deelname en tevredenheid kan uw Wellbeing Manager gericht te werk gaan. Voortdurende metingen en diepgaande rapportering garanderen de beste ROI.

Wellbeing manager and HR Director looking at dashboard

Een video zegt meer dan duizend woorden

Waarom diepgaande rapportering?

Uw KPI’s voor werknemerswelzijn
Measurement

Evidence-based

Wellbeing mag geen kwestie van buikgevoel zijn. Meten is weten, en daarom is geïntegreerde monitoring een belangrijk deel van uw welzijnsbeleid. Zo kunt u de ROI van elk initiatief haarfijn in kaart brengen. Data die van pas komt tijdens boardmeetings met het management van uw organisatie.

Individual follow-up

Individueel en op maat

Via korte vragenlijsten krijgt iedere werknemer inzichten op zijn of haar welzijn én een gepersonaliseerd aanbod om pijnpunten en risico's aan te pakken. Als werkgever krijgt u een helikopterbeeld op het algemeen welzijnsniveau via geconsolideerde gegevens.

Dashboards and visualisation

Dashboards en visualisatie

Meten is één ding, gegevens presenteren een ander. Uw Wellbeing Manager visualiseert uw voortgang aan de hand van intuïtieve en gedetailleerde dashboards. Op basis daarvan kunt u gefundeerde conclusies maken. En de juiste stappen zetten voor de toekomst.

Ontdek onze dashboards