Team

Ontdek de gezichten achter het logo.

Ziet u uzelf ook op deze pagina verschijnen?  

Join our team

Let's meet!

Ellen De Vleeschouwer
Ellen De Vleeschouwer

Ellen

General Manager

Als oprichter van AG Health Partner zorgt Ellen ervoor dat ons team u maximaal ondersteunt. Ze heeft dan wel een globale visie, maar vindt nabijheid en betrokkenheid cruciaal. 

Arno - digital & operations manager
Arno Digital & Operations Manager

Arno

IT & Operations Director

Arno ziet er voortdurend op toe dat ons digitaal platform helemaal voldoet aan uw verwachtingen. En die van uw medewerkers. 

Eva Deschans
Eva Deschans

Eva

Product & Partnerships Director

Dankzij haar vakervaring ondersteunt Eva u in de uitvoering van een algemeen plan van aanpak. Ook zorgt ze ervoor dat onze programma's elkaar aanvullen. Waardoor ze helemaal voldoen aan uw wensen. 

Rémy Siddiqui
Rémy Siddiqui

Rémy

Marketing & Communication Director

Rémy adviseert en helpt u bij de communicatie van het platform naar uw medewerkers. Verder waakt hij over de inhoud ervan. Zodat die steeds nuttig, gevarieerd en interessant blijft. 

Marleen "normal"
Marleen Hobby

Marleen

Business Development Director

Voor inspiratie tot een duurzame welzijnsstrategie in uw organisatie kan u terecht bij Marleen. Ze begeleidt u in een aanpak die voldoet aan de behoeften van elke medewerker.

Elisa Junior IT Manager
Elisa Junior IT Manager

Elisa

IT Manager

Als lid van het platformontwikkelingsteam zorgt Elisa ervoor dat uw medewerkers van A tot Z van een naadloze ervaring genieten.

Notre équipe - Amélie
Notre équipe - Amélie pilate

Amélie

Project Manager

Aanwezig sinds het begin van AG Health Partner, Amélie vergemakkelijkt de voortgang van onze belangrijke projecten en zorgt tegelijk voor een goede algemene ontwikkeling van het bedrijf.

Employee - Tineke
Employee - Tineke 2

Tineke

Corporate Wellbeing Manager

Tineke is bijzonder vertrouwd met wetenschappelijk onderbouwde praktijken die organisaties voorzien van wendbaarheid en veerkracht. Zo inspireert en ondersteunt ze onze klanten in hun welzijnsaanpak.

Christophe "normal"
Christophe hobby

Christophe

Corporate Wellbeing Manager

Christophe zorgt met zijn expertise in verschillende gezondheidsdomeinen en holistische visie op gezondheid, voor een vlotte ondersteuning binnen het welzijnsbeleid van uw organisatie.

Aurelie "normal"
Aurelie "normal"

Aurélie

Product Manager

Dankzij haar ervaring in strategische marketing, zorgt Aurélie ervoor dat ons aanbod op het scherp van de snee is om zo goed mogelijk aan uw welzijnsbehoeften te beantwoorden.

Rani pro
Rani hobby

Rani

Project Manager

Binnen het Product & Partnership Team helpt Rani bij de ontwikkeling, implementatie en analyse van nieuwe producten. Hiervoor doet ze beroep op de kennis uit haar opleiding Arbeids- & Organisatiepsychologie.

Felipe
Felipe music

Felipe

IT Manager

Felipe ondersteunt uw bedrijf om uw noden te vertalen naar innovatieve IT oplossingen. Zo verzekert hij een leuke ervaring op My Health Partner voor uw medewerkers.

Pieter1
Pieter3

Pieter

Wellbeing Manager

Dankzij zijn academische achtergrond en ervaring in welzijn treedt Pieter op als vertrouwenspersoon voor uw bedrijf. Hij helpt u een strategie op maat te bepalen die aansluit bij de werkelijke behoeften van uw werknemers.

Mieke HR and operations Manager
Mieke HR and operations Manager

Mieke

HR & Operations Manager

Binnen AG Health Partner draagt Mieke graag haar steentje bij om vlotheid qua administratie & HR te garanderen. Ze is een echte teamplayer dankzij haar people skills & hands-on mentaliteit en doet graag “het extra stapje” om alles tot een goed einde te brengen.

 

 

Samen uw aanpak definiëren voor meer welzijn op het werk?