Implementatie en adoptie

Uitrol met het oog op maximale betrokkenheid

Het succes van de uitrol staat en valt met de juiste welzijnsinitiatieven. Concreet bieden we een scala van mogelijkheden aan: programma’s, online workshops, e-learnings, zelftesten en meer. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde experts in mentaal, sociaal én fysiek welzijn. Uw Wellbeing Manager helpt u bij de selectie, en werkt samen met u een gepersonaliseerd traject uit.

De gekozen tools vinden uw werknemers terug in My Health Partner, de digitale component  van ons WaaS aanbod. Deze oplossing combineren we met online en offline activatiecampagnes. En zo genereren we maximale betrokkenheid van uw medewerkers. En natuurlijk houdt uw Wellbeing Manager de vinger aan de pols! Door het bekijken van live data (resultaten screenings, participatie aan initiatieven, tevredenheid, ... ) sturen we bij waar nodig om zo een duurzame impact van uw welzijnsinitiatieven te bekomen.

Investir dans le bien-être des employés

My Health Partner

Uw centrale welzijnsoplossing

Uw welzijnsvisie en -initiatieven verzamelen we op eenzelfde plek: My Health Partner! Die is toegankelijk via desktop en mobiel.  Zo zien uw medewerkers in één oogopslag hoe u hen helpt om gelukkig en gezond door het leven gaan. Dankzij doorlopende rapportering en analyses volgt u de resultaten van uw inspanningen op de voet.

Online & offline communication

Hoe zorgen we voor maximale adoptie?

Geïntegreerde online en offline communicatie

My Health Partner neemt alles wat betreft communicatie van u over. Met online en offline activatiecampagnes zorgen we voor maximale betrokkenheid en engagement binnen de volledige organisatie.

Webinars

Online workshops

Met de komst van hybride werken zijn online trainingen en leermogelijkheden voor zelfzorg een must-have geworden. Van inschrijving tot hosting en inhoud: wij bieden volledige ontzorging.

Screenings & e-learnings

Zelftesten & e-learnings

Via onze wetenschappelijk onderbouwde zelftesten kunnen uw medewerkers een korte vragenlijst invullen om hun eigen welzijnsniveau in kaart te brengen. Afhankelijk van het resultaat op deze bevraging worden er e-learnings aangereikt om spelenderwijs bij te leren over de uitgelichte werkpunten.

Challenges

Challenges

Gezonden gewoonten kweken, gaat niet vanzelf. Soms hebben uw medewerkers een duwtje in de rug nodig. Deelnemen aan een uitdaging en strijden tegen collega’s, alleen of in team, kan zorgen voor een laagdrempelige en vooral leuke eerste stap naar positieve gedragsverandering.

Programma’s die fysiek, sociaal & mentaal welzijn versterken

Medewerkers krijgen de kans om dieper in te gaan op een specifiek welzijnsdomein. Dat kan individueel of in groep, en op verschillende manieren: regelmatig contact met onze coaches, deel uitmaken van een community, deelnemen aan specifieke uitdagingen en workshops en tests om hun vooruitgang te meten. Elk programma is ontworpen met het oog op maximale toegankelijkheid voor iedereen. Het ultieme doel? Positieve gedragsverandering!

Healthy Hybrid Habits for Leaders

High Energy Habits for Leaders

Dit programma helpt de leidinggevenden in uw organisatie 24 weken lang met het opbouwen van duurzame energiegewoonten. Vanuit een holistisch perspectief krijgen deelnemers verschillende opdrachten en gamification elementen voorgeschoteld. Vergeet niet: een hoog energieniveau is dé voorwaarde voor sterke prestaties, een positieve teamgeest en een hoge motivatie. Een win voor u én uw team, dus!

 

Globetrotter Challenge - globe

Globetrotter Challenge

Met dit programma laat u uw medewerkers bewegen én waardevolle connecties leggen met elkaar. Zo maken ze een fictieve wereldreis door hun dagelijkse fysieke activiteiten om te zetten naar virtuele routes. Team work makes the dream work.

Gezonde levensstijl opbouwen

Boost My Lifestyle

Met dit programma creëren uw medewerkers zes weken lang nieuwe gewoontes om de meest fitte versie van zichzelf te worden! Boost My Lifestyle is een volledig digitaal programma, zodat deelnemers kunnen volgen wanneer ze maar wensen. Ideaal voor uw medewerkers die vaker willen bewegen. Helemaal op maat van hun niveau en noden, natuurlijk! 

Hybride werken

Healthy Hybrid Habits

Dit programma beantwoordt de vele vragen die voortkomen uit het hybride werken. Uw collega’s leren gezonde gewoontes te creëren én een nieuwe routine te vinden - thuis en op kantoor. Zo verloopt de overgang naar de New Way of Working op een vlotte en duurzame manier.

Welzijnsprogramma - mindfulness technieken

A Mental Start To Run

Dit programma stimuleert mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling via wetenschappelijk bewezen mindfulness technieken. Dankzij deze training kunnen uw medewerkers beter omgaan met dagelijkse uitdagingen en stress.

Welzijnsprogramma - Get energised

Get Energised!

Dit programma richt zich op het verbeteren van het fysieke welzijn. Uw medewerkers leren hoe ze evenwichtige gewoontes kunnen creëren en vooral in stand houden. Naast voldoende lichaamsbeweging omvat fysieke gezondheid ook gezonde voeding en een kwalitatieve nachtrust.

Welzijnsprogramma - verbindende communicatie

Time To Walk Your Talk

Dit programma pakt het sociaal welzijn aan door te focussen op geweldloze en verbindende communicatie. Dankzij verbindende communicatietechnieken bouwen uw medewerkers een duurzame relatie op met hun collega's, managers en klanten.

nos expertises en bien-être au travail

Employee Assistance Programme

Via het EAP bieden we mensgerichte, individuele coaching aan. U vergelijkt dit het best met een persoonlijke hulplijn. Zo kunnen uw medewerkers terecht bij een gekwalificeerde expert voor individueel advies. De focus ligt daarbij op een gezonde geest in een gezond lichaam met een bloeiende job.

Samen uw aanpak definiëren voor meer welzijn op het werk?