Webinars

My focus: bouw aan je mentaal kapitaal

14:45
Deze webinar heeft al plaatsgevonden!

Geïnteresseerd in deze webinar? ontdek hoe je dit kan organiseren binnen jouw bedrijf!

Mentale veerkracht is niet alleen in coronatijden een ware troef. In het dagelijkse leven helpt het je productiever, gelukkiger én energieker te zijn. Te moeilijk, denk je? Niets is minder waar: je kan je brein herprogrammeren en zo meer dan ooit bouwen aan je mentaal kapitaal! Dat is precies wat deze My focus Masterclass je bijbrengt.

 

De webinar in ‘t kort

Welke zijn de belangrijkste bouwstenen van mentale veerkracht? Hoe gebruik je ze om beter om te gaan met de veranderingen die ieder van ons nu ervaart? Deze Masterclass is één grote eye-opener, en helpt je investeren in je eigen veerkracht.

Je leert hoe je brein precies werkt, en ontdekt handige, gefundeerde technieken om het te versterken. Zodat je deze periode met vlag en wimpel doorstaat!

 

Daarom is deze sessie iets voor jou

Omdat jij je brein kan sturen om het beste te maken van deze en mogelijke andere moeilijke periodes. Na deze sessie weet jij:

  • Alles over de essentiële componenten van mentale veerkracht
  • Welke technieken bijdragen tot een betere focus
  • Hoe je veerkracht in je werk kan versterken
  • Hoe je een effect hebt op je eigen mindset
  • Meer energie en voldoening haalt uit je werk
  • Structuur creëert in online meetings en in thuiswerk
     

Ook krijg je een 48-uren uitdaging om een aantal tips meteen om te zetten naar de praktijk. In zowel je professionele als je privé-leven. Want die twee zijn meer dan ooit onlosmakelijk met elkaar verbonden.