Onze belofte

Onze rol

Uw vaste partner

We begeleiden uw bedrijf gedurende de hele weg naar welzijn. Zo ontwikkelen we samen met u een persoonlijk actieplan, vinden we aangepaste welzijnstrajecten en helpen we u bij de uitrol ervan.

Onze aanpak

Holistisch en gepersonaliseerd

Via lichamelijke, mentale en sociale activiteiten en hun onderlinge wisselwerking omvatten onze programma’s alle aspecten van het welzijn. Het besef dat de juiste balans voor iedereen verschilt, is minstens zo belangrijk.

Onze fundamenten

Wetenschappelijk bewezen

We werken enkel met zorgvuldig geselecteerde deskundigen. Daarnaast investeren we voortdurend in onderzoek. Zo kunnen we werknemerswelzijn en -betrokkenheid écht bevorderen.

Onze tools

Vernieuwend

We combineren de meest vernieuwende offline en online tools. Resultaat? We betrekken uw medewerkers op een doeltreffende manier én moedigen hen aan om het welzijn (opnieuw) in handen te nemen.

Let's meet!

Ellen De Vleeschouwer
Ellen De Vleeschouwer

Ellen

General Manager

Als oprichter van AG Health Partner zorgt Ellen ervoor dat ons team u maximaal ondersteunt. Ze heeft dan wel een globale visie, maar vindt nabijheid en betrokkenheid cruciaal. 

Arno - digital & operations manager
Arno Digital & Operations Manager

Arno

Digital & Operations Manager

Arno ziet er voortdurend op toe dat ons digitaal platform helemaal voldoet aan uw verwachtingen. En die van uw medewerkers. 

Eva Deschans
Eva Deschans

Eva

Corporate Wellbeing Manager

Dankzij haar vakervaring ondersteunt Eva u in de uitvoering van een algemeen plan van aanpak. Ook zorgt ze ervoor dat onze programma's elkaar aanvullen. Waardoor ze helemaal voldoen aan uw wensen. 

Rémy Siddiqui
Rémy Siddiqui

Rémy

Marketing & Communication Manager

Rémy adviseert en helpt u bij de communicatie van het platform naar uw medewerkers. Verder waakt hij over de inhoud ervan. Zodat die steeds nuttig, gevarieerd en interessant blijft. 

Lynn Sahtoute
Lynn Sahtoute

Lynn

Corporate Wellbeing Manager

Lynn begeleidt u bij de implementatie van uw volledige welzijnstraject. Zo helpt ze uw bedrijf met een welzijnsaanpak dat het beste past bij uw medewerkers.

Elisa Junior IT Manager
Elisa Junior IT Manager

Elisa

Junior IT Manager

Als lid van het platformontwikkelingsteam zorgt Elisa ervoor dat uw medewerkers van A tot Z van een naadloze ervaring genieten.

Notre équipe - Amélie
Notre équipe - Amélie pilate

Amélie

Strategic Project Manager

Aanwezig sinds het begin van AG Health Partner, Amélie vergemakkelijkt de voortgang van onze belangrijke projecten en zorgt tegelijk voor een goede algemene ontwikkeling van het bedrijf.

Employee - Tineke

Tineke

Corporate Wellbeing Manager

Tineke is bijzonder vertrouwd met wetenschappelijk onderbouwde praktijken die organisaties voorzien van wendbaarheid en veerkracht. Zo inspireert en ondersteunt ze onze klanten in hun welzijnsaanpak.

Employee - Barbara
Employee - Barbara 2

Barbara

Coordinator

Barbara zorgt ervoor dat alles binnen AG Health Partner op rolletjes loopt, zodat we u ten alle tijden een top service kunnen bieden.

Employee - Ann
Employee - Ann 2

Ann

Commercial & Project Manager SME

Met een lange ervaring in organisatiestrategie en projectmanagement richt Ann zich specifiek op de levering van onze welzijnsprogramma's en ons digitale platform voor KMO's.

Samen uw aanpak definiëren voor meer welzijn op het werk?