AG Health Partner in 1 minuut

Onze visie

Wij ondersteunen organisaties om hun medewerkers en leden in staat te stellen een actieve rol te spelen in hun eigen welzijn en zo een lange termijn impact te hebben op zowel hun werk als hun privéleven.

Onze missie

1. Wij begeleiden organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van hun welzijnstraject, van visie tot implementatie en communicatie;
 

2. We werken enkel met erkende experts in elk domein van welzijn (mentaal, sociaal & fysiek);
 

3. We zorgen voor een innovatieve werknemerservaring met de juiste balans tussen fysieke (on-site) en digitale tools.

Onze belofte

Onze rol

Uw vaste partner

We begeleiden uw bedrijf gedurende de hele weg naar welzijn. Zo ontwikkelen we samen met u een persoonlijk actieplan, vinden we aangepaste welzijnstrajecten en helpen we u bij de uitrol ervan.

Onze aanpak

Holistisch en gepersonaliseerd

Via lichamelijke, mentale en sociale activiteiten en hun onderlinge wisselwerking omvatten onze programma’s alle aspecten van het welzijn. Het besef dat de juiste balans voor iedereen verschilt, is minstens zo belangrijk.

Onze fundamenten

Wetenschappelijk bewezen

We werken enkel met zorgvuldig geselecteerde deskundigen. Daarnaast investeren we voortdurend in onderzoek. Zo kunnen we werknemerswelzijn en -betrokkenheid écht bevorderen.

Onze tools

Vernieuwend

We combineren de meest vernieuwende offline en online tools. Resultaat? We betrekken uw medewerkers op een doeltreffende manier én moedigen hen aan om het welzijn (opnieuw) in handen te nemen.

Let's meet!

Ellen De Vleeschouwer
Ellen De Vleeschouwer

Ellen

General Manager

Als oprichter van AG Health Partner zorgt Ellen ervoor dat ons team u maximaal ondersteunt. Ze heeft dan wel een globale visie, maar vindt nabijheid en betrokkenheid cruciaal. 

Arno - digital & operations manager
Arno Digital & Operations Manager

Arno

Digital & Operations Manager

Arno ziet er voortdurend op toe dat ons digitaal platform helemaal voldoet aan uw verwachtingen. En die van uw medewerkers. 

Eva Deschans
Eva Deschans

Eva

Partnerships & Product Director

Dankzij haar vakervaring ondersteunt Eva u in de uitvoering van een algemeen plan van aanpak. Ook zorgt ze ervoor dat onze programma's elkaar aanvullen. Waardoor ze helemaal voldoen aan uw wensen. 

Rémy Siddiqui
Rémy Siddiqui

Rémy

Marketing & Communication Manager

Rémy adviseert en helpt u bij de communicatie van het platform naar uw medewerkers. Verder waakt hij over de inhoud ervan. Zodat die steeds nuttig, gevarieerd en interessant blijft. 

Lynn Sahtoute
Lynn Sahtoute

Lynn

Corporate Wellbeing Manager

Lynn begeleidt u bij de implementatie van uw volledige welzijnstraject. Zo helpt ze uw bedrijf met een welzijnsaanpak dat het beste past bij uw medewerkers.

Elisa Junior IT Manager
Elisa Junior IT Manager

Elisa

Junior IT Manager

Als lid van het platformontwikkelingsteam zorgt Elisa ervoor dat uw medewerkers van A tot Z van een naadloze ervaring genieten.

Notre équipe - Amélie
Notre équipe - Amélie pilate

Amélie

Strategic Project Manager

Aanwezig sinds het begin van AG Health Partner, Amélie vergemakkelijkt de voortgang van onze belangrijke projecten en zorgt tegelijk voor een goede algemene ontwikkeling van het bedrijf.

Employee - Tineke
Employee - Tineke 2

Tineke

Corporate Wellbeing Manager

Tineke is bijzonder vertrouwd met wetenschappelijk onderbouwde praktijken die organisaties voorzien van wendbaarheid en veerkracht. Zo inspireert en ondersteunt ze onze klanten in hun welzijnsaanpak.

Employee - Barbara
Employee - Barbara 2

Barbara

Coordinator

Barbara zorgt ervoor dat alles binnen AG Health Partner op rolletjes loopt, zodat we u ten alle tijden een top service kunnen bieden.

Employee - Séverine
Employee - Séverine 2

Séverine

Corporate Wellbeing Manager

Dankzij haar ervaring in strategie en veranderingsmanagement begeleidt Séverine uw organisatie bij de implementatie van een welzijnsstrategie op het werk die aan de behoeften voldoet van elk van uw medewerkers.

Christophe "normal"
Christophe hobby

Christophe

Junior Corporate Wellbeing Manager

Christophe zorgt met zijn expertise in verschillende gezondheidsdomeinen en holistische visie op gezondheid, voor een vlotte ondersteuning binnen het welzijnsbeleid van uw organisatie.

Aurelie "normal"
Aurelie "normal"

Aurélie

Product Manager & Strategic Customers

Dankzij haar ervaring in strategische marketing, zorgt Aurélie ervoor dat ons aanbod op het scherp van de snee is om zo goed mogelijk aan uw welzijnsbehoeften te beantwoorden.

Eva "normal"
Eva "hobby"

Eva

Marketing Coordinator

Binnen het marketing team, zal Eva u helpen met het samenstellen van uw HR communicatie in verband met uw wellbeing traject. Of het nu gaat om het coördineren, schrijven of het opzetten van een communicatie, Eva is in elke fase aanwezig. Haar motto?  "yes we can".
 

Sylvie "normal"
Sylvie color

Sylvie

Sales Director Wellbeing Solutions

Met haar lange ervaring in het coachen van klanten, leidt Sylvie ons team van Wellbeing Managers om te zorgen voor een welzijnsstrategie met maximale impact binnen uw bedrijf.

Marleen "normal"
Marleen Hobby

Marleen

Corporate Wellbeing Manager

Voor inspiratie tot een duurzame welzijnsstrategie in uw organisatie kan u terecht bij Marleen. Ze begeleidt u in een aanpak die voldoet aan de behoeften van elke medewerker.

Samen uw aanpak definiëren voor meer welzijn op het werk?