Onze programma's

Alle programma's van AG Health Partner zijn wetenschappelijk onderbouwd. Ze werden zorgvuldig geselecteerd om de fysieke, mentale en sociale aspecten van welzijn op het werk te behandelen. Laat uw medewerkers zelf beslissen welke domeinen ze onder de loep nemen: zo nemen ze het heft in eigen handen! 

My Lifestyle

Het My Lifestyle programma richt zich op het fysieke welzijn.
 
In 4 tot 5 maanden tijd leren uw medewerkers hoe ze evenwichtige gewoontes creëren en vooral in stand houden. Naast voldoende lichaamsbeweging omvat fysieke gezondheid ook gezonde voeding, voldoende slaap en het vermogen om te ontspannen. Een coach analyseert individueel de lichaamssamenstelling, de kracht, de stabiliteit en het uithoudingsvermogen van elke medewerker. Zo kan die ondersteuning bieden in het behalen van de persoonlijke doelen van de deelnemers. Ook staan er enkele uitdagingen op het programma: zo blijft iedereen op koers. Niets wordt aan het toeval overgelaten! 

Dit programma werd zo samengesteld dat het voor iedereen toegankelijk is.

bien-être pour son corps grâce au sport, à la nutrition et au sommeil

My Focus

Het My Focus programma helpt medewerkers omgaan met stressvolle momenten en deze te gebruiken om persoonlijke groei te realiseren.
 
Over 3 maanden weten uw medewerkers alles over hoe hun brein werkt én hoe ze hun brein onder controle krijgen. Verder komen ze ook meer te weten over stress in het algemeen. En op welke manier ze er best mee omgaan in zowel de professionele- als de privésfeer. Resultaat? Meer veerkracht, meer energie en welzijn in het tienvoud! 

résilience mentale, mindfulness, méditation

My Mind

Het My Mind programma behandelt de mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling.
 
Over een periode van 5 tot 6 maanden richt deze training zich op het verhogen van de concentratie en het energieniveau. Uw medewerkers laten hun geest tot rust komen en gaan op verkenning: zo ontdekken ze hoe hun gedachten en emoties precies werken. Deze workshops omvatten een hoop leerrijke elementen waarmee uw personeel onmiddellijk aan de slag kan. Om zo beter om te gaan met de dagelijkse en soms moeilijke uitdagingen. 

gestion du stress, gestion du cerveau, résilience mentale

My Connections

Het My Connections programma focust zich op het sociale welzijn, en dus vooral op onderlinge relaties tussen medewerkers en hun leidinggevenden.
 
Dankzij verbindende communicatietechnieken kunnen uw medewerkers duurzame relaties opbouwen met hun team, klanten en privé contacten. Dat draagt bij tot hun algemene welzijn. In 5 tot 6 maanden tijd raken ze vertrouwd met begrippen als objectieve observatie, empathisch luisteren, het uiten van dankbaarheid en nog veel meer. 

Communication positive et communication bienveillante

Onze partners