High Energy Habits for Leaders

Van leidersfiguren wordt elke dag veel verwacht. Projecten in goede banen leiden, collega’s ondersteunen, de teamgeest bewaken en zo veel meer. Om die taken optimaal te vervullen en op hoog niveau te blijven presteren, is de manier waarop ze omgaan met hun energiepeil van cruciaal belang. Om meer grip te krijgen op dat laatste, lanceerden we High Energy Habits for Leaders. Een holistisch programma met coachende leerstijl dat aanzet tot zelfreflectie én groei.

Healthy Hybrid Habits for Leaders

Een video zegt meer dan duizend woorden

Getuigenis deelnemer High Energy Habits for Leaders

"Door deze cursus ging ik mijn dagelijkse gewoonten in vraag stellen. Ik heb uit elk deel interessante tips gehaald. Kleine dingen die intussen nieuwe gewoontes zijn. Ik heb nu een beter dagritme, kan mijn privéleven en werk gescheiden houden en kan afstand nemen om zo vanuit een ander perspectief naar de zaken te kijken. Dankzij dit programma beweeg ik meer, eet ik gezonder, verdeel ik mijn energie beter over de dag en slaap ik beter. Ik heb de inhoud ook gedeeld met mijn team. Zo konden ook zij voordeel halen uit het programma en werken aan hun veerkracht, verbondenheid en energie."

Anne, Team Manager AG Insurance

6 pijlers voor veerkrachtige leidinggevenden

Wat halen leiders eruit?

Tijdens dit opleidingstraject leren leidinggevenden hun: 

  • Energiegebruik in vraag stellen en verbeteren
  • Innerlijke drijfveren verkennen en uitbouwen
  • Professionele en privérelaties verbeteren
  • Leiderschapscapaciteiten verder ontwikkelen
traject van zes maanden

Vinger aan de pols

  • Het High Energy Habits for Leaders-programma loopt gedurende 24 weken. Dit traject start en eindigt met een vragenlijst, waarna de deelnemers een persoonlijk rapport ontvangen.
  • Elke twee weken komt er een nieuw thema rond energie aan bod. Alle thema’s zijn beschikbaar op My Health Partner in de vorm van video's.
Support for the wellbeing of your managers

Op maat van uw wensen

  • Het programma wordt samengesteld op basis van specifieke noden en wensen
  • Deelnemers kunnen steeds advies en hulp vragen aan een buddy.
  • Dit traject is gebaseerd op onderzoek en inzichten van bewezen experts.

Graag meer info over High Energy Habits for Leaders?

KMO-portefeuille werkbaarheidscheques

Duurzame energiegewoonten voor managers dankzij de werkbaarheidscheques

Met werkbaarheidscheques krijgt u financiële steun om knelpunten rond werkbaar werk in kaart te brengen. Zo financiert Vlaanderen tot 60% van uw project, met een maximum van € 10.000. Een belangrijke voorwaarde is dat de prestaties worden uitgevoerd door geregistreerde, erkende dienstverleners zoals Health Partner!